Køb emballage til dine forsendelser hos Billig Emballage

Når du skal sende personlige og uvurderlige genstande vil du gerne sikre dig, at dine genstande når frem til modtageren uden problemer, ødelagte dele eller skader. Det samme er gældende hvis du har et firma, som har mange forsendelser, så vil du gerne sikre dig at dine produkter når ud til kunden i samme kvalitet som du sendte det afsted. 

For at imødekomme dette meget normale behov, kan du overveje at investere i god emballage, som både sikrer dig en billig, simpel og sikker løsning for at få dine genstande eller produkter sendt afsted. Hos Billig Emballage finder du Danmarks største udvalg af emballage til forsendelse, som er tilgængelige for alle, uanset om du er ude efter en enkelte produkter eller en hel palle til dig som sender produkter til kunder. 

Inde på hjemmesiden emballage kan du se det store udvalg hos Billig Emballage. Her kan du også købe dine produkter online og få dem tilsendt, samt kontakte Billig Emballage til en uforpligtende samtale og få besvaret dine spørgsmål. 

Stort udvalg til gode priser

Billig Emballage har et bredt udvalg af forskellige former for emballage, så du helt sikkert kan finde et format, som passer til dit behov. 

Udover almindelige papkasser kan du også købe kassefyld, boblekuverter, pakketape, boblefolie og meget ere. Fælles for alle typer er, at de fås i forskellige størrelser, så de kan tilpasses dit behov. 

Fri levering på dine boblekuverter

Når du køber emballage hos Billig Emballage tilbydes du gratis levering allerede ved køb for 500 kroner. Dette tilbud kan kombineres med alle varer fra deres hjemmeside emballage

God og sikker emballage vil spare dig penge ved forsendelse, da dine produkter eller genstande vil være i sikre hænder, så du ikke risikerer ekstra udgifter for erstatninger. Nogle af emballage formerne vil endda spare dig penge ved forsendelse.

For eksempel har boblekuverter så let en vægt at prisen for forsendelse holdes nede. For eksempel er den almindelige standard hvide boblekuvert foret med bobleplast med 10 millimeter bobler, som ikke fylder meget, men som garanterer dig høj brudstyrke. 

Tænk på miljøet!

Billig Emballage har gjort det nemt for dig at afskaffe din emballage korrekt. Da emballage oftest er lavet af enten plast eller pap/papir, er det vigtigt at skille sig af med disse korrekt og aflevere dem til genbrug. 

Alt papir anvendt hos Billig Emballages boblekuverter er FSC mærket. Dette betyder at træerne brugt til produktion er produceret med tanke på genplantning og der følges kriterier for ordentlig skovdrift. Derudover er bobleplasten lavet af 50% genbrugt plast, så du kan med god samvittighed over for miljøet købe dine boblekuverter hos Billig Emballage. 

Læs også Send sikkert og spar på fragten hos erabat.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *