Skrab løs online og vind præmier og fordele

Skrabeloddet kom til Danmark i 1992 og har siden da udviklet sig voldsomt. Det blev mere og mere udbredt da det fik plads i TV og nyere udgaver, hvor spændingen blev intensiveret. Skrabelodder er blevet mere og mere populære og har haft mange skikkelser igennem sit liv. Senest har skrabeloddet fundet sin plads på mobilen, hvor du kan skrabe løs online når som helst og hvor som helst. Dette gør det nemt og bekvemt at skrabe og vinde fede præmier når du har lyst. Senest har Circle K tilsluttet sig denne online mulighed, hvilket gør det muligt for dig at vinde fede præmier og fordele til dine ture på tankstationen, hvornår du lige har lyst. Læs med her, hvor vi introducerer dig til OnlineSkrab med Circle K, eller gå direkte ind på linket for at læse mere om dine muligheder nu!

Mulighederne er mange

Med online skrab med Circle K kan du skrabe fede præmier, lige fra små og store genstande og varer, fordele når du tanker og til og med også penge præmier. Dette vil uden tvivl gøre det sjovere for dig på vejen, når du skal forbi den næste tankstation, hvor muligheden for nogle fordele for dig er stor. Inde på appen kan du også finde små konkurrencer og spil, som du igen også kan vinde fede præmier ved. Og det gode ved det hele: Appen er gratis, så du kan skrabe løs så meget du vil uden at skulle bekymre dig om at hoste op med penge for det. 

Og julen varer lige til… slutningen af december

Du kan også fejre jul med appen ved at skrabe i Circle K’s skrabe julekalender online, hvor du hver dag kan vinde store og små julegaver. Dog må du forberede dig med tålmodighed, da du først ved om du har vundet og hvad du har vundet til juleaften! 

Alle de positive sider ved et online skrabelod

Der er ingen tvivl om at følelsen af et skrabelod i hånden er spændende. Men vi kan garantere dig at et skrabelod på mobilen altså heller ikke er så slemt. Hvis vi skulle liste de tre bedste fordele ved et online skrabelod så ville det være:

  1. Du behøver ikke bøvle med den fnuller der kommer, når du skraber
  2. Dit skrabelod og dine gevinster er online, så du behøver ikke være så bange for at miste dit skrabelod og dermed også dine chancer og præmier
  3. Alle de skrabelod du har lyst til er lige ved hånden – du kan skrabe så mange du vil, når du vil og hvornår du vil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *