Skab nye muligheder for dig selv med en mindfulness instruktør uddannelse

Vi søger alle efter et liv som er det allerbedste for os selv. Dette kan til tider være hårdt, og det er meget normalt at føle, at livet er en kamp og at vi er fastlåste. Dette kan føre til et ønske om forandring, men at tage springet til at forandre kan skabe bekymringer, uro og stress, og så kommer vi oftest ikke videre. Men nogle gange skal der blot lidt hjælp for at tage dette næste skridt til mere frihed og glæde, og her kan Flora & Akademiet hjælpe dig på vej! Her får du muligheden for at udvikle dig selv ved at udvikle andre gennem vores mindfulness instruktør uddannelse. Læs mere om Mindfulness instruktør uddannelse ved at trykke på linket, eller læs med nedenfor hvor vi kort præsenterer dine muligheder.

Online undervisning giver dig et positivt miljø

Med den tid vi lever i står vi konstant over for stess og usikkerhed, og hver aften går vi i seng uden at vide, hvad vi vil vågne op til næste morgen. Derfor er både stress og depression nogle store sygdomsfaktorer, som blot forværres under denne pandemi. Du kan nu anvende denne tid til i stedet at åbne op for nye måder at tænke, agere og udvikle dig på, ved at blive en del af et online forløb med mindfulness uddannelse til at blive instruktør. Her bliver du en del af et positivt og støttende online fællesskab, hvor du kan skabe dit eget liv ud fra dine egne præmisser, og samtidig få værktøjerne til at hjælpe andre med det samme. 

Nem og praktisk tilgang for dig

Hele online forløbet er bygget op omkring 9 moduler med over 100 videoer med undervisning, viden, værktøjer, meditationer, yogaøvelser, vejrtrækningsøvelser og meget mere. Du har hele tiden adgang til disse videoer og kan se eller gense dem så mange gange du har lyst. Derudover bliver du en del af et støttende miljø, som er der for dig når du har brug for det. Du får også kontakt til os, som hurtigt kan reagere på dine spørgsmål, refleksioner og opdagelser. Alt dette kommer via FLORA’s som er din online portal med alle nødvendige værktøjer. Her kan du gå på opdagelse når som helst og hvor som helst og fordybe dig i mindfulness, compassion, yoga og livsbevidsthed. Du har adgang til kurser, øvelser, forløb, videoer, interviews, fællesskab, overraskelser og meget mere lige ved hånden. 

Så læs mere allerede nu Mindfulness instruktør uddannelse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *