De 3 ting du skal være opmærksom på i poker

Poker er blevet et populært kortspil. Det kan spilles både derhjemme med venner eller familie, på casino og endda også online via bl.a. PokerKonge. Derfor har vi samlet en række gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, hvis du vil igang med at spille poker.

 

1. Vær opmærksom på kortene

Når du først begynder at spille, er det nok bare at huske, hvordan man spiller og være opmærksom på din egen hånd. Men når du først har lært dette, er det utroligt vigtigt at se, hvad der foregår ved bordet. I Texas Holdem skal du finde ud af, hvad den bedst mulige hånd ville være at passe til floppen. Sørg for, at du lægger mærke til lige og lige muligheder. I 7-korts spillet skal du være opmærksom på, hvad der vises, og hvad folk har foldet, når du overvejer at kalde modstandere. Sørg for, at du har styr på reglerne i forhold til, hvilken hånd der vinder i Texas Hold\’em.

2.  Vær opmærksom på de andre spillere

Når du spiller, er en af ​​de bedste ting, du kan gøre, at observere dine modstandere, selv når du ikke selv har kort på hånden. Hvis du ved, om en spiller altid rejser sig i en bestemt position, og en anden lader som om han har en god hånd, når han bluffer, og en tredjedel foldes til hver genoptagelse, kan du bruge disse oplysninger til at hjælpe dig med at beslutte, hvordan du skal spille når du er mod dem. Når du ved, at spiller 3 altid folder ved en genoptagelse, er det der, du kan bluffe og løbe med hele puljen.

3. Vær opmærksom på dig selv 

Sørg for at du er opmærksom på, hvor dygtig du selv er, og hvor meget du har råd til at satse til spillet. En af grundene til at du ikke skal hoppe ind i et spil med en høj indsats bare fordi du har  vundet en enorm penge, er fordi når indsatserne stiger, så gør det gennemsnitlige sværhedsgrad også for de modspillere, der sidder der sammen med dig. Du vil gerne være en af ​​de bedste ved bordet, ikke den de andre ser som det lette offer Hvis du derimod tjener godt på at spille med modspillere, der er på et lavere niveau, hvorfor så rykke op, hvis du alligevel vinder indsatserne, der er sat på højkant på bordet.