Tag et Tando lån trods registrering i RKI

Hvis du trods registrering i RKI som dårlig betaler, er der nogle låneudbydere, der stadig er interesseret i at låne dig penge. Du skal være opmærksom på at disse lån, ofte vil være til meget høje renter og vil bero på en individuel kreditvurdering. Samtidig vil f.eks. et optag et kviklån uden kreditvurdering være behæftet med mange skrappe krav før du kan blive godkendt. Hvis du overvejer at tage et nyt lån, er det vigtigt at du har styr på din økonomi og ikke har problemer med at overholde dine aftaler. Har du svært ved at betale dine udgifter, bør du ikke tage endnu et lån.

Start med at få et overblik over din økonomi

Inden du underskriver et lånetilbud, er det en god ide at få et overblik over din økonomi og få lagt et budget. Start med at finde ud af hvad du har af udgifter og indtægter. Undersøg hvornår dine nuværende lån, især dem der gør at du er registeret i RKI udløber. Måske kan det være en god ide at låne lidt mere og få dem betalt, så du ikke længere står i registeret i RKI.

Læg et budget og find ud af, hvad du har af overskud til at betale endnu et lån af. Det er vigtigt at du laver et budget, hvor der også er sat penge af til at ses med vennerne engang i mellem og til uforudsete udgifter.  Hvis der ikke er penge til det, gør du dig selv sårbar og vil have svært ved at overholde budgettet og ikke mange trives ved ikke at have penge i lang tid.

Søg mange lån

Uanset om du er i RKI eller ej, er det altid en god ide at søge flere lån og finde det bedste og billigste lån. Især da du her vil skulle betale en høj rente er det bare om at spare hvor du kan. Det er ÅOP, lånets rentesats og betalingsbetingelserne du skal være opmærksom på. Især det sidste er vigtigt, da det er et dyrt lån, så du skal være sikker på at du kan betale det tilbage, når du kan hvis du nu skulle få penge til at betale det ud før tid.