Tag din gode veninde med på flødebollekursus

Har du en god veninde, som du synes trænger til lidt forkælelse og en god oplevelse? Måske savner du samtidig at tilbringe noget kvalitetstid med din veninde, hvor I er sammen om en sjov og hyggelig aktivitet? Så vil det være oplagt at give din veninde og dig selv en fin oplevelsesgave som selvforkælelse: flødebollekursus

Hvem kan ikke lide den lille, lækre flødebolle? Nu kan du og din veninde sammen tage på et hyggeligt flødebollekursus, hvor I lærer at lave de små lækkerbidskner. På kurset er der mulighed for at deltage i disse aktiviteter:

  • Introduktion til flødebollens historie
  • Chokoladetemperering
  • Hvordan man tilsætter forskellige lækre smage til flødebolleskummet
  • Tips til at pynte flødebollen med forskelligt fint pynt
  • Opskrifter til at tage med hjem
  • Jeres egne flødeboller til at tage med hjem

Vær opmærksom på at det kan variere hvad indholdet i flødebollekurset præcist er, da der er forskellige kursusudbydere. Du kan læse mere om det præcise kursusindhold, når du bestiller her: flødebollekursus

Prisen på flødebollekurset er yderst rimelig og koster fra ca. 300 kr. pr. person. På kurset udleveres også opskrifter til at tage med hjem, så I nemt kan lave flødeboller derhjemme. 

På kurset kan I lære om de mange variationsmuligheder der er, når man laver flødeboller. Og der vil selvfølgelig være lækre smagsprøver på flødebollerne. I får også et antal flødeboller med hjem, så familien kan få lov til at smage på lækkerierne.  

Det er faktisk ikke svært at lave flødeboller, det er en nem og hyggelig aktivitet som du og din veninde nemt lærer på kurset.

På kurset afprøver vi også forskellige smagskombinationer på skummet i flødebollerne, der kan tilsættes frugtsmage såsom appelsin, hindbær eller jordbær, eller måske lakrids. Og så kan chokoladeovertrækket på flødebollen varieres på mange måder, f.eks. kan man overtrække skummet med hvid chokolade, lys eller mørk chokolade.

Populære kombinationer er f.eks. en flødebolle med hindbærskum og hvid chokolade. Eller den klassiske flødebolle med mørk, god chokolade og kokos. Eller måske er I mere til en flødebolle med lys chokolade og karamelskum?

En flødebolle kan pyntes rigtigt fint, så den også frister øjnene: Med hakkede nødder, frysetørrede bær, lakridspulver, farvede sukkerkugler eller smeltet chokolade i en kontrastfarve til chokoladeovertrækket. Kun fantasien sætter grænser.

Der er også mange fine variationsmuligheder mht. bunden, som kan være en knasende kiks, lækker marcipan eller måske en sprød vaffel. 

Glæd din yndlingsveninde med en dejlig og hyggelig dag, hvor I sammen lærer at lave fine og lækre flødeboller.